Packar igen… 2 nätter på Lanta Smile på stranden Klong Dao är snart historia. Vi har bott billigt, riktigt billig, 260 kr natten inklusive frukost. Så klart får man det man betalar för, en sliten bungalow med flortunna väggar men sängen var den bästa hittills

Bästa sängen….

20 meter till stranden och Majestic bar med bästa Papayasalladen, yummie. Jättefin strand, långgrunt och kristallklart vatten. Här gjorde jag ett gäng steg

Klong Dao beach….

Första kvällen tog vi en taxi i till Saladan. Mina älskade flipflops hade inte mer att ge så jag investerade 45 spänn på ett par nya utan att pruta. Passade på att hälsa på mina restaurangänglar och kramas lite

Taxistyle…

Andra kvällen åker vi till Suza Hut på Long Beach. Vi ska käka tillsammans med lilla familjen och Hannas föräldrar och bror som anlänt till Koh Lanta

Väntar på indisk mat…

Timmarna går snabbt i trevligt sällskap och småknattarna är på underbart humör. Vi ska ju lämna Lanta dagen efter så nog kommer det några tårar till hejdåkramarna

Nu dröjer det innan vi får hålla små händer igen…

Vi går en barsväng på stranden när vi kommer tillbaka till vårt. Testar nya cocktails på en reggaebar som spelar discomusik. Hmmm …frågar snällt i baren var den softa basen tagit vägen och han med rastafrisisyr pekar på en äldre bargäst som sitter med sin Spotifylista och bestämmer . Nä… jag kunde inte vara tyst den här gången heller…

Fresh fruitdrink utan socker … ofta till lunchen…

Okej… vi kör sista frukosten på Koh Lanta och summerar de här nästan 2 veckorna med 2 ord. Kärlek och värme

Inte bara glammiga frukostbilder….

Ställer in bagaget och fördriver några timmar i skuggan på stranden. Vi ska bli hämtade på eftermiddagen för drygt 2 timmars resa med Van till Krabi för en övernattning innan vi fortsätter mot Koh Phangan för våra två sista veckor

Hej då alla långa vita stränder…