30e dagen i Thailand och duffelbagarna är packade för sista gången den här resan. Att tiden går fort när man har kul är ju ingen skräll, att jag inte har ett uns av hemlängtan är ingen skräll heller men den här gången känns det mer än vanligt

Värmen, havet, solen…

De fyra sista nätterna snäppade vi upp boendebudgeten lite och bokade in oss på ett pyttelitet men ack så lugnt fint ställe ( med en natts undantag). Några minuter ner till havet där vi slappade i saccosäckar under palmerna

Vi bodde där den röda stolen står…
Phangan Hometown resort…

Varje morgon promenerade vi till Coco Garden där vi käkade frukost till favoritljuden av vågor och reggae. Vi avslutade också dagen i deras sköna bar med den skönaste bartendern

Favoritbaren på Coco Garden …
Har han hittat sitt stamträd?…
Vackert även i ett annat ljus..,

Det blåste rejält några dagar och vi bjöds på timmar av underhållning vid strandkanten. Det låg flera Kitesurfskolor på den här del av Koh Phangan och jäklar va kul det var att skåda dessa fantaster

Svårt att fånga hoppen i hög hastighet på bild…

Vi gick en sen eftermiddag efter stranden in till Thongsala för att käka och ägna oss åt shopping. Kl 17 öppnar Saturday night market, en lång gata med massor av stånd, ungefär som Säfflemârten men i 30 graders värme och såå mycket mat och människor. Vi bar inga tunga bördor hem i mörkret men thaisalva är ett måste som ska med hem

En timme senare var det tjockt med folk…

Vi fick ett dygn med tropiskt regn också och då regnar det inte på smått vis. Temperaturen sjönk till 28 grader och att simma längd efter längd i poolen i störtregn är också en underbar upplevelse

Snart landar apelsinen…

Vi har vandrat många steg de här sista dagarna, kul att utforska omgivningen och leta nya platser att stilla hungern på. En del återvänder vi till, kryddar de med rätt hetta är det ofta det som drar oss tillbaka

Thaiboxlesson…

Det finns så mycket att stanna och titta på eller sitta och titta på. Älskar att studera människor, upptäcka små djur och stora insekter. Vi hade den största geckoödlan jag sett som nattvakt och underhållare med störtskönt ljud

De här ställena vimlade det av….
Jaha…

Något vi noterade med förvåning under de första dagarna här i Thailand var att det säljs Cannabis helt öppet. Det har vi aldrig sett förr. Vi forskade lite i detta och det visade sig att Thailand ändrade lagen om Cannabisförsäljning 2022 för att locka fler turister… Öhhh!!!What!!! Nu har regeringen gjort en pudel och kommer återigen att förbjuda försäljning . Sent ska syndaren vakna…

Sista kvällen….

Jaja… vi tackar det leende landet för underbar tid. Att få somna nära och vakna nära han som ger mig det jag behöver är en ynnest. Att få möjligheten att göra det på en långresa och få dela det med min kärlek gör mig oändligt tacksam. Inatt flyger vi hem… det ska skottas snö har vi förstått

Tacksam för tid…