Vem är jag, Christina Uppvall?

Svårt att kort beskriva något som ligger i både mig själv och betraktarens ögon…  Nåväl, jag gör ett försök i all enkelhet.

En kvinna som började räkna årsringar redan 1959, mina erfarenheter och ärr av livet har format mig till den jag är just idag. En livslärdom som gett mig glasögon med skärpan av tacksamhet och ödmjukhet inför livet och varje morgon gör jag valet att ta på just de glasögonen

Som familjepedagog har jag haft förmånen att arbeta med människor, stora och små, i snart 40 år och jag har bara älskat det. Jag är en jordnära tänkare som gärna tankar lugn i tystnad på en sten vid vatten. Behöver ljus och värme för att må som bäst, upplever gärna musik live i stort och i smått. Jag har inte ätit kött sen -85 och har ett behov att sätta kroppen i rörelse samtidigt som jag med glädje kan vara en chokladfrossande latmask. Jag delar min tid och mina upplevelser med en man som ger mig precis det jag behöver och vi fyller med glädje våra minnesarkiv med bilder från resor, korta som långa

Varför blogga vid den här tiden av livet?

Jag ska göra en vandring, Camino Frances 80 mil och jag vill dokumentera min vandring för mig och de jag har runt mig och kanske några fler betraktare. Jag har alltid gillat att skriva, jag är kreativ och tänker att en blogg kan ge mig utrymme för det…om inte tekniken ger mig psykbryt