Vi åker minibuss till Krabi stad för en natt, vi ska mot Koh Phangan tidig morgon. På sätet intill sitter en kanadensiska som frågar om vi varit på Klong Nin veckan innan, vilket ju stämde. Hon berättar att hon satt och såg vårt fina första möte med lilla familjen och hon blev så berörd att hon grät när hon såg den lille blonda killen som sprang emot oss längs stranden.

Ny säng igen… 280kr för en natt

Har bokat in oss på ett billigt hotell, Peak boutique hotell nära busstationen trodde vi. Det var det inte…Ut i kvällen och leta mat och vi äter det billigaste hittills, 45 spänn för två. Packar upp tandborsten och lägger oss ”tidigt”. Äter en b-frukost innan den snälle hotellägaren kör oss till Lompraya Office där vi får våra klisterlappar på tröjan och kliver på bussen innan 08.00

Märkt orange = du ska till Koh Phangan
Rätt bekväm 2.5 timmars bussresa

En lugn resa fram till piren och en kortare väntan på färjan över till först ett stopp på Koh Samet för av och påsläpp innan vi kommer fram till Koh Phangan. 10 år sedan vi var här och vi minns vår stress när vi inte hittade vår transfer. Vi är lugnare nu…kan mer

Robinson Crusoe’s Holiday Home…

Vi tar en transfer till Bubba’s Café som ligger intill vårt nya boende. Har fått en massa fin info om vårt lilla hus från ägarna på What’s up men innan vi hittar dit äter vi den dyraste salladen på det hippaste stället. Bubbas Café… inte vår stil… här sitter de välkammade

Vårt sovrum för 6 nätter…

Lätt som en plätt hittar vi huset bara några minuter ifrån caféet men rätt in i lugnet. Det är så gulligt och romantiskt med två verandor, badrum och ett litet typ kök. Nu anfaller ett nytt virus min kropp… va faan jag som aldrig är sjuk. Letar upp ett apotek och knaprar gröna, röda och vita piller var sjätte timme i sängläge. Stackars kärleken, fick äta middag själv

Morgonsol på finverandan….ljudet alltså

Vill inte veta vad jag har stoppat i mig men de där små färgglada hjälper och efter frukost på verandan så går vi några min längs stranden till Le Divine Comedie boutique hotell. Våra värdar har avtal med detta fina ställe och där får vi hänga hur mycket vi vill. Såå fint och lugnt, lyx med gräsmatta och pool

Feeling hot hot hot…

Vi stillar kvällens hunger med indiskt igen, det är ju så gott och skönt att variera med thaimaten. Vägen hem går vi i mörkret med lite puls, trafiken är vansinnig! Lite kortspel på verandan innan sömn

Morgonpromenad…

Tar en skön promenad innan vi landar vid Divine Comedie igen. Beställer en frukost och sitter länge i lugnet. Det många unga backpacker i det här området och de vaknar upp efter lunch typ…

Frukost med utsikt…

Vi tar en dag till här så min kropp kommer i fas igen. Imorgon hyr vi vespa…kanske. Chill.

Stillbild…