Vi tog oss ytterligare en dag med poolhäng… vaknar tidigt och är på plats för frukost redan vid 8 tiden. Det så himla lugnt och skönt, det enda vi gör är att låta solstolarna följa parasollets skuggsida

Fried rice… 70 bath (20kr)

Vi lämnar poolen när den framåt eftermiddagen förvandlas till ”ungdomsgård ” för 25 åriga fransmän. Vi har varken ådern eller språket för att känna oss bekväma utan går ut på gatan till nåt litet hak för en god lunch.

Vårt lilla lugn…

Hem för dusch och nån timmes sömn i ett svalare rum. Kollar lite i affärer utan att vi behöver bära med oss något. Ikväll går vi till Nattmarknaden för att käka. Det är som Hötorgshallen fast utomhus, massa matalternativ, du beställer och betalar det du fastnat för och berättar vilket nummer bordet du valt har. Vi sitter länge och kollar på hur och vad alla äter medan vi mumsar i oss en vansinnigt god pizza

Vi går nog hit i kväll också…

Lite kortspel och yatzy på verandan som sig bör… jag vinner inte…. Imorgon ska vi iaf hyra vespa och ta oss norrut till ställen vi inte varit på

Lite puts bara så är den vår för en dag…

Frukost på altanen, lätt packning och vi är redo för vansinnestrafiken. Idag ska jag sitta bakom, låter han som kan köra få göra det. Precis när vi ska gå plingar det i min lur, ett meddelande från våra värdar om instruktioner för utcheckningen. Redan? säger jag till Björn, vi ska ju inte lämna förrän den 6e…. Det är ju i övermorgon! Vad är det för dag idag? Vi kollar båda två… det är den 5e, vi gapskrattar. Ok…när har vi bokat nästa boende då frågar Björn. Kollar snabbt med lite puls, jorå vi har bokat den 6e men vi har noll koll på dagarna alltså. Tackar för meddelandet och bokar snabbt en taxi för transport imorgon till nästa boende. Jösses

Som oss… konstant viloläge…

Vi kommer i väg med vespan till slut och nu ska mitt kontrollbehov som legat av sig få vakna till liv igen. Jag avverkar årets ranson av knipövningar på 45 min för det är så jag signalerar till kärleken att det går för fort

Dagens strand… Salad Beach

Parkerar fordonet vid en liten strand rätt långt norrut. Alldeles kritvit korallsand och det är så fint och lugnt. Äter en second breakfast i skuggan och bara mår så där gott. Tar en massage vid havskanten, badar lite men kollar noga var jag sätter fötterna för det är gott om sjögurkor här

Lunchtime…

Äter igen, badar igen… Vi är verkligen på grönt i stressbarometern. Lämnar den fina stranden nån timme innan solen går ner, det räcker med att koncentrera körningen i dagsljus. Jag behöver inte knipa lika mycket på hemvägen, det är ännu mer trafik och Björn tar det riktigt lugnt

Tacksam… som jag

Lämnar vespan utan repor och bucklor, kyler av oss med en varsin frozen youghurt innan vi går hem och sköljer av oss salt och vägdamm. Vilken underbar dag!