Min sömn är lite fläckvis, jag har en som har ett antal läten för sig nattetid… men ändå vi har kommit ikapp Thaitiden

Barfota balansträning…

Äter en frukost med en massa färsk frukt, rostad macka och äggröra. Hänger lite vid poolen innan vi går längs stranden som brett ut sig under natten. Vattnet är så lågt så vi behöver inte vika av upp på vägen utan vi balanserar oss framåt på lavasten och slipprig lera

Ingen trängsel…

Svalkar oss i det ljumma havet och ligger o guppar i stillheten. Det är ett lugn på den här stranden men just idag pågår en filminspelning så några vakter hejdar promenaden tills scenen är klar

En massage …mmm…

Ser skylten som visar vägen till en timmes välbefinnande. Visst gör det ont men det goda vinner lätt över det onda. Vi ska unna oss denna lyxen har vi bestämt

Snart lunch …

Lämnar stranden och letar oss upp till vägen efter lite feltänk. En lunch som inte gör oss besvikna för fem öre sitter som en smäck. Nu är det varmt och vi letar de skuggiga partierna på väg tillbaka till hotellet. Ett dopp i poolen, en dusch och en kaffe senare är vi redo för aftonen

Fler som söker sig mot havet…ingen ko på isen

Går med lugna steg tillbaka till baren vi var igår kväll. Gitarren står och väntar på Björn som får öva på reggaeackorden. Det är kul på riktigt och man får ha överseende med både det ena och det andra…

En som kan och en som vill kunna…

Går längs stranden och stannar en stund på hotellet vi var på för flera år sedan. En tallrik med färsk frukt får bli vår kvällsmat och det är såå lugnt och stilla. Samtalar länge om livet och vad som är viktigt

Lugnet…

Imorgon åker vi vidare mot Koh Lanta, äntligen ska vi få rå om lilla familjen med två små knattar vi längtat efter. De har varit på resande fot sen i början av oktober och nu ska vi snart kramas ❤️