En frukost, packa ihop duffelbagarna och in i taxin mot Nopparat Thara Pier. Vi ska ta färjan till Koh Lanta, drygt 2 timmars resa till hamnen i Saladan. Vi tackar Krabi för två dagars återhämtning, det var perfekt

Snart ombord på färjan…

Med lite försening och nära 3 timmar på ett lugnt hav kliver på relingen över till Koh Lanta, en ö vi gillar skarpt, en ö där vi blev man och fru i en solnedgång. Vi letar snabbt upp ett ställe för att fylla på energiförrådet. Det är såå varmt och vi får frysta små tvättlappar att kyla ner oss med. Underbart!

Iskall kille…

Vi tar en TukTuk och åker mot Klong Nin Beach där vi bokat 5 nätter på Andalay Boutique Resort och wow vilket fint lugnt ställe

Utsikten från rum 105
och sängen blev godkänd…

Skyndar oss att packa upp våra grejer för nu slår längans hjärtan hårt. Skickar ett meddelande till lilla familjen att vi går längs stranden till ❤️❤️❤️❤️

Där står de… vi är rörda till tårar…

Vi ser dom på långt håll och som i en romantisk film så springer vi längs havskanten mot varandra för en massa goa kramar och tårarna rinner. Så fint så det värker

En middag i solnedgången…

Badar o leker o leker o leker. Små händer i mina, kramar o gos, kärlek så det sprätter i ådrorna. Går längs stranden till Sweet Soul Lanta , en veggierestaurang. Äter en Massaman som inte går av för hackor, dessa heta fylliga smaker samtidigt som solen faller ner i havet. Lycklig

Collin och Viktor framför restaurangen…

Följer den unga familjen till deras place och önskar en god natt, vi tar varandra i hand och jag känner mig nyförälskad när vi sakta går till vårt. Sätter oss i den lugna baren, tar en varsin Mai Thai till ljudet av vågor som stilla når land

Kär i livet…